Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Έκκληση βοήθειας για τον Κωνσταντίνο, που πάσχει από νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με υποτροπή στα οστά..


Έκκληση βοήθειας για τον 4χρονο Κωνσταντίνο, που πάσχει από νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με αρχικό όγκο στο αριστερό επινεφρίδιο και μεταστάσεις στα οστά και στον μυελό απευθύνουν οι γονείς του Ευθύμιος Κοτσώνης και Παρασκευή Καλαϊτζίδου. 
 
Οι γιατροί του στο Ιπποκράτειο καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη θεραπεία του, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να του παρασχεθεί κάτι περισσότερο στην Ευρωπη. 
 
Μόνη του ελπίδα είναι να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο του Σινσινάτι στο Οχάιο (University of Chicago Corner Children’s Hospital), που έλαβε γνώση και μπορεί να αναλάβει τη σοβαρή περίπτωσή του καθώς φημίζεται για παιδιατρικά ζητήματα τέτοιας βαρύτητας. 
 
Ωστόσο τα έξοδα νοσηλείας είναι πάρα πολύ υψηλά και το συγκεκριμένο πανεπιστημιακό νοσοκομείο συνδέεται με ασφαλιστικό φορέα. 
 
Οι γονείς του Κωνσταντίνου έχουν ανοίξει ερανικό λογαριασμό, τον οποίο έχει εγκρίνει το υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την ελπίδα να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τη σωτηρία του παιδιού. 
 
Τα στοιχεία του λογαριασμού όπου μπορεί να καταθέσει κανείς ποσό για την βοήθεια του μικρού Κωνσταντίνου είναι:
Αριθμός Λογαριασμού: 119-00-2310030090 ΙΒΑΝ: GR07 0140 1190 1190 0231 0030 090 BIC/SWIFT ALPHA BANK: CRBAGRAA 
 
Τα ονόματα των γονέων που είναι δικαιούχοι του λογαριασμού: Κοτσώνης Ευθύμιος του Κων/νου Καλαϊτζίδου Παρασκευή του Νικολάου
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο!

Sample text

Sample Text

thessaloniki