Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΒΟΤΣΑΛΑΜε μερικά υλικά μπορείτε να δημιουργήσετε μία καλοκαιρινή κατασκευή ή ακόμα και ένα καλοκαιρινό καδράκι , χρησιμοποιώντας βότσαλα από τις παραλίες που επισκεφτήκατε το καλοκαίρι.


Υλικά

• Πέτρες και βότσαλα (στο μέγεθος ενός κέρματος και σε αρκετή ποσότητα)
• Χαρτόνι
• Μαρκαδόρος
• Κόλλα1. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο φύλλο χαρτόνι σε όποιο χρώμα προτιμάτε στην κατασκευή αυτή επιλέχτηκε το γαλάζιο της θάλασσας . Ζωγραφίστε ένα απλό καλοκαιρινό σχέδιο, όπως αυτό της φωτογραφίας. Εάν δυσκολεύεστε, κάντε πρώτα το σχέδιο με μολύβι, για να μπορείτε να σβήσετε και να διορθώσετε, και όταν ολοκληρώσετε περάστε το από πάνω με μαρκαδόρο. Τα σχήματά σας θα πρέπει να είναι μεγάλα και απλά , χωρίς λεπτομέρειες .2. Βάλτε κόλλα3. Κολλήστε τις πέτρες μία-μία. Εάν τα παιδιά είναι πολύ μικρά , βάλτε τους εσείς την κόλλα και αφήστε τα να κολλήσουν εκείνα τις πέτρες, ενώ εάν είναι μεγαλύτερα αναλαμβάνουν και τα δύο βήματα!
4. Μπορείτε αν θέλετε να βάψετε τις πέτρες με τέμπερες. Εάν έχετε κολλήσει καλά τις πετρούλες , μη διστάσετε να το στολίσετε στερεώνοντάς το στον τοίχο, θα είναι ένα ωραίο αναμνηστικό από τις διακοπές σας.
Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!


πηγή: mamakid.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο!