Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Καλό δημιουργικό Σαββατοκύριακο!!

Καλησπέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε....
Ένα Σαββατοκύριακο βέβαια κάπου αλλού συννεφιασμένο αλλού βροχερό κι αλλού χιονισμένο...
Όλες όμως οι καταστάσεις συνιστούν πολύ δημιουργικές ώρες στο σπίτι οι γονείς με τα παιδιά τους..
Πολλά παιχνίδια, πολλές ώρες ζωγραφικής, πολλές ώρες όμορφων κατασκευών και στιγμές χαλάρωσης με γλυκά παραμυθάκια με ωραία περασμένα μηνύματα για τους ανθρώπους, για τη ζωή, για τη φύση, για στιγμές και καταστάσεις που για εμάς δεν είναι εύκολο ώρες ώρες να εξηγήσουμε.

Γι αυτό και εγώ σήμερα θα σας ανεβάσω ένα υπέροχο παραμύθι μιας γυναίκας που λατρεύει τα παιδιά και έχει γράψει από τα πιο γλυκά παραμυθάκια για παιδιά....


Η βιβλιοθήκη μου από παιδικά βιβλία είναι γεμάτη και με ωραία παραμύθια αλλά και ψαγμένα. Και σαν παιδί η μαμά μου φρόντιζε να μας αγοράζει με την αδερφή μου πολλά βιβλία, αλλά και σαν παιδαγωγός και καθήκον μου αλλά και "λόξα" μου είναι να ψάχνω και να παίρνω ΣΩΣΤΑ βιβλία.

Περιμένω τα σχόλια σας να μου πείτε άμα θέλετε να σας προτείνω παιδικά βιβλία για να γεμίσετε και εσείς την βιβλιοθήκη του παιδιού σας και να περνάτε δημιουργικές χαλαρωτικές ώρες. Κι όχι μόνο σχόλια για το άμα θέλετε, αλλά και το τι είδους βιβλία θα επιθυμούσατε,  το τι θέλετε να δείξετε και να μάθετε στο παιδί σας!!!


Καλό Σαββατοκύριακο...
Καλά να περνάτε και μείνετε συντονισμένοι!!!!  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο!