Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Μαυροπίνακες για το παιδικό δωμάτιο

Τρεις όμορφες προτάσεις με μαυροπίνακες για το παιδικό δωμάτιο


1η πρόταση: Σε ένα τοίχο κενό βάφετε όσο θέλετε και σε ότι σχήμα θέλετε με μπογιά μαυροπίνακα. Την βρίσκετε σε όλα τα μαγαζιά και σε διάφορα χρώματα με πιο συνηθισμένο το μαύρο και το πράσινο. Και μπορείτε να καρφώσετε πάνω και ότι άλλο νομίζετε ότι χρειάζεται...όπως μεγάλο ρολό χαρτιού για ζωγραφική. Ραφάκια με μολυβοθήκες, κιμωλίες και διάφορα άλλα πράγματα.




2η πρόταση: Τα παιδάκια σας πια μεγάλωσαν και δεν κοιμούνται σε μικρά κρεβατάκια με κάγκελα κι άλλο παιδάκι δε θέλετε να κάνετε;; Το κρεβατάκι όμως που είχατε είναι πολύ καλό κρατάει για πολύ καιρό ακόμα και εσείς οι ίδιοι δε θέλετε να το πετάξετε. Μπορείτε να το μεταποιήσετε απλά βγάζοντας το στρωματάκι και βάζοντας κομμένο στις διαστάσεις του κρεβατιού ένα κόντρα πλακέ βαμμένο με μπογιά μαυροπίνακα. Έτσι δημιουργείτε πολύ απλά ένα γραφειάκι για τα παιδάκια σας και χωρίς να έχετε ξοδέψει πολλά λεφτά. Στα πίσω κάγκελα μπορείτε και να κρεμάτε διάφορα θηκάκια μολυβοθήκες και οτιδήποτε σας αρέσει.



3η πρόταση: Ένα απλό τραπεζάκι το οποίο έχετε στο σπίτι και έχετε δει ότι είτε πλέον δεν ταιριάζει με το στυλ του σπιτιού σας. Επίσης είτε πλέον δεν το θέλετε είτε ακόμα μπορεί να άρχισαν κάποιες φθορές να εμφανίζονται και θέλετε να το αξιοποιήσετε διαφορετικά. Αρχικά με ένα γυαλόχαρτο το τρίβετε καλά ώστε να φύγει είτε το χρώμα που μπορεί να έχει είτε κάποιο λούστρο, μετά καθαρίζετε καλά ώστε να μην έχουν μείνει σκόνες και μπογιές από το τρίψιμο. Μετά βάφετε με τη μπογιά μαυροπίνακα 2-3 χέρια και είναι έτοιμο για πολλά πολλά σχέδια. Αυτή η κατασκευή βολεύει ώστε το τραπεζάκι να βρίσκετε σε κάποιο μέρος του σαλονιού σας και να περνάει το παιδί σας όμορφες δημιουργικές στιγμές δίπλα σας όταν θα έχετε και δουλειές είτε ακόμα να ομορφύνει πρακτικά το δικό του δωμάτιο.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου