Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Σκυλάκι κάρτα που τραβιέται η γλώσσα και σηκώνονται τα αυτιά


Μια καρτούλα-σκυλάκι όμορφη που τραβώντας τη γλωσσίτσα σηκώνονται τα αυτιά και εμφανίζεται το μηνυματάκι σας.


Υλικά: 

  • Πατρόν
  • Ψαλίδι
  • Κοπίδι
  • Κόλλα
  • Χαρτόνια (εγώ χρησιμοποίησα για το εσωτερικό της κάρτας σομόν, για το φόντο πίσω από το σκυλάκι γαλάζιο,  για τα αυτιά πορτοκαλί, για το σώμα κίτρινο, για τα μάτια άσπρο και μαύρο, για τη μύτη μαύρο και για τη γλώσσα μπορντό)


Αρχικά εκτυπώνετε το πατρόν.
Κόβετε τα κομμάτια του πατρόν (τα οποία είναι 6 - χωρίς των ματιών)Τα περνάτε και τα κόβετε και στα χαρτόνια τα οποία έχετε επιλέξει.


Κολλάτε την πάνω άκρη της γλώσσας με την κάτω μεριά των αυτιών. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία.


Όταν κόψετε το γαλάζιο κομμάτι και το τσακίσετε όπως δείχνει το πατρόν σας έχει σε ένα κομμάτι να κόψετε μια γραμμή με το κοπίδι. Μετά θα φέρετε το προηγούμενο στάδιο από πίσω προς τα μπρος.


Διπλώνετε τη τσακισμένη μεριά προς τα πίσω και την κολλάτε πάνω στην κάρτα σας!!Έπειτα κολλάτε το ημικυκλικό κομμάτι κάτω από την γλώσσα!


Μετά κολλάτε το μεγάλο κομμάτι του κεφαλιού βάζοντας όμως κόλλα στα πλαϊνά μέρη και το πάνω κομματάκι κολλώντας το πίσω στην κάρτα (όπως στη φωτογραφία)Έπειτα κολλάτε την μύτη και τα μάτια.


Τέλος γράφετε στη γλώσσα κάτι όπως "τράβηξε τη γλώσσα" , "τράβα την" και γενικά ότι θέλετε. Και στα αυτιά επίσης ότι θέλετε όπως "γεια σου" , "καλησπέρα" , "καλημέρα" και πολλά άλλα.


Η καρτούλα είναι έτοιμη...ελπίζω να σας άρεσε :)0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο!