Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο : Σκύλος έσωσε νεογέννητο που βρήκε στα σκουπίδια!

Ένας σκύλος έσωσε από βέβαιο θάνατο ένα νεογέννητο μωρό που βρήκε σε χωματερή στην Ταϊλάνδη, μέσα σε μία πλαστική σακούλα.



Ο Πούι, όπως ονομάζεται ο σκύλος, όταν βρήκε το μωρό, πήρε με τα δόντια του ....τη σακούλα μέσα στην οποία ήταν τυλιγμένο το μωρό και έτρεξε στο σπίτι του αφεντικού του.

Όταν έφτασε άρχισε να γαβγίζει με μανία ώστε να τραβήξει την προσοχή και τότε τον άκουσε η ανιψιά του αφεντικού του η οποία πλησίασε και όταν διαπίστωσε πως επρόκειτο για παιδί έτρεξε να φωνάξει τη μαμά της.

Όταν εκείνη άνοιξε τη σακούλα είδε πως το μωρό, το οποίο μάλιστα είχε ακόμα πάνω του τον ομφάλιο λώρο, έδειχνε αδύναμο και ωχρό στην όψη. Αμέσως λοιπόν το μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και το φρόντισαν. 

Του χορήγησαν οξυγόνο ενώ τώρα η κατάστασή του κρίνεται σταθερή. Ζύγιζε μόλις 2,200 γραμμάρια ενώ πρέπει να είχε γεννηθεί πρόωρα, γύρω στους 7 ½ μήνες κύησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές θα δώσουν στον σκύλο ένα δερμάτινο κολάρο και ένα παράσημο στο αφεντικό του για τον έξυπνο τρόπο με τον οποίο κινήθηκε και κατάφερε τελικά να σώσει τη ζωή του νεογέννητου.


Πηγή: mothersblog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου