Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Μάθημα ζωής από ένα κοριτσάκι 3 ετών

Η Emily κόβει τα μαλλιά της για τα καρκινοπαθή παιδιά (video)Όλες οι γυναίκες θέλουμε να δείχνουμε περιποιημένες και γι'αυτό φροντίζουμε πάνω απ'όλα τα μαλλιά μας. Το μακρύ μαλλί αναδεικνύει απόλυτα τη θηλυκότητα μιας γυναίκας, αλλά ακόμα κι όταν τα κόβουμε το κάνουμε καθαρά και μόνο για λόγους στυλ. Σκεφτήκατε ποτέ να τα κόψετε για τα δωρίσετε σε κάποιον που τα έχει ανάγκη;

Αυτό που κάνει ξεχωριστή τη μικρή Emily, είναι ότι στην ηλικία των 3 ετών, τα μαλλιά της είναι αρκετά μακριά ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια περούκα για καρκινοπαθή παιδιά. Οι γονείς της Emily, της πρότειναν να κόψει τα μαλλιά της και να τα δωρίσει για περούκες για παιδιά που έχουν καρκίνο και εκείνη δέχτηκε με χαρά. Παρόλο που της εξήγησαν ότι τα μαλλιά της θα κόνταιναν πολύ και θα πέρναγε αρκετός καιρός προτού ξαναμακρύνουν, εκείνη κοίταξε τις φωτογραφίες των παιδιών με καρκίνο και είπε: « Δε θέλω κανένα παιδί να είναι στεναχωρημένο γιατί δεν έχει μαλλιά. Αυτό που θέλω είναι να τους δώσω τα μαλλιά μου. Έχω πολλά μαλλιά, απλά κόψτε μερικά και δώστε τα σε κάποιο».

Η αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων της Emily είναι η «Tangled» και αγαπημένη της ηρωίδα η Ραπουνζέλ. Έτσι όταν η Emily συμφώνησε να κόψει τα μαλλιά της, αποφάσισαν με το «θείο Matthew» -κομμωτή και στυλίστα της L'Oreal- να κόψει πρώτα της αγαπημένης της κούκλας «Dolly», ώστε να είναι ίδιες.

Είναι συγκινητικό να βλέπεις ότι το μεγαλείο της ψυχής δεν έχει ηλικία.. πηγή: athensvoice.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο!