Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

Στις παιδικές ψυχές στα πάρκα (Θεσσαλονίκη)

«Στις παιδικές ψυχές στα πάρκα»Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει την καλοκαιρινή παραγωγή «Στις παιδικές ψυχές στα πάρκα».
Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια μουσικών και ηθοποιών του ΚΘΒΕ να κάνει ξεχωριστά τα ζεστά καλοκαιρινά απογεύματα χωρίς να διαταράξει την ξεγνοιασιά των παιδιών που παίζουν χαρούμενα στις ανοιχτωσιές της πόλης.

Μια μαγική βαλίτσα που κρύβει μέσα της τραγούδια, θεατρικές φωνές, χορούς και γέλια, θα περιπλανιέται από τις 19:30 μέχρι τις 20:30 σε όλη τη Θεσσαλονίκη κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 19 Ιουνίου 2014.

Σημείωμα σκηνοθέτη
Με τον ερχομό της άνοιξης ο πεντάχρονος γιός μου, μας δήλωσε ότι θέλει να σταματήσουμε πια τις πολιτιστικές εξορμήσεις μας σε θέατρα και μουσεία, καθώς.. «ήρθε επιτέλους η σειρά των πάρκων» και συνέχισε προσπαθώντας να κατευνάσει την καθαρά διαφαινόμενη ανησυχία της μαμάς του «ωραία ήταν και πολύ μου άρεσαν... αλλά να… να πάμε σε κανένα θέατρο… έξω..»
Κάπως έτσι ξεπήδησε και η ιδέα του να βγει το ΚΘΒΕ στα πάρκα και να βρει τους μικρούς του φίλους χωρίς να διακόψει την χαρά του καλοκαιρινού παιχνιδιού τους. Μια παρέα ηθοποιών και μουσικών ανοίγει μια μαγική βαλίτσα και από μέσα τη ξεχύνονται μουσικά παραμύθια, τραγούδια, χοροί και γέλια για να συντροφεύσουν μικρούς και μεγάλους στις ζεστές καλοκαιρινές απογευματινές εξόδους τους μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Θα έρθουμε να σας βρούμε εμείς στην παραλία, στα πάρκα και στις πλατείες που συχνάζετε! Περιμένετέ μας!!!
Γιάννης Τσιακμάκης

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθετική επιμέλεια: Γιάννης Τσιακμάκης
Μουσική επιμέλεια: Ευγενία Πανταζόγλου
Χορογραφίες: Ευανθία Σωφρονίδου

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Νεφέλη Ανθοπούλου, Σταυρούλα Αραμπατζόγλου, Κορίνα Βασιλοπούλου, Ελένη Θυμιοπούλου, Άννα Μαντά, Δημήτρης Παπιόπουλος, Δέσποινα Σαρόγλου, Γιάννης Τσιακμάκης, Άννη Τσολακίδου, Μαρίνα Χατζηϊωάννου.
Στην παράσταση χρησιμοποιούνται οι ζωγραφιές των κοριτσιών Λένας & Ναστάζια Πάνου.

Έναρξη: Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ)​
Ώρα έναρξης 8 μ.μ.

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη
Σε ανοιχτούς χώρους της πόλης 7.30 μ.μ- 8.30 μ.μ

Ελεύθερη είσοδος

Πληροφορίες για τους χώρους των παραστάσεων:
2315 200 200 / www.ntng.gr


Χώρος: Μονή Λαζαριστών Κολοκοτρώνη 21, Θεσσαλονίκη Σταυρούποληπηγή: ipolistonkosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο!