Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Καβάλα: Παιδική χαρά για Άτομα με Αναπηρία!!! (ΦΩΤΟ)


Μετά από πολλούς μήνες εργασιών, μετά από αρκετές καθυστερήσεις (ίσως όχι τόσες όσο σε άλλα έργα, και σίγουρα πιο δικαιολογημένες δεδομένης και της φύσης του έργου), μπορούμε να πούμε ότι η παιδική χαρά έμπροσθεν του κλειστού γηπέδου του ΔΑΚ Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» έχει μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της. 


Ήδη, μάλιστα, στην προχτεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Καβάλας εγκρίθηκε η πληρωμή του ποσού των 192.130,89 € για το έργο της ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου, ενώ όπως είχε αναφέρει πρόσφατα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θόδωρος Μουριάδης το έργο έχει λάβει μια μικρή παράταση 2 μηνών.


Τα παιχνίδια που έχουν τοποθετηθεί στο πάρκο αυτό μέχρι αυτή την στιγμή προορίζονται για παιδιά μικρότερων ηλικιών. Ο διαγωνισμός για την αγορά των παιχνιδιών που θα προορίζονται για τα μεγαλύτερα παιδιά -τα οποία και θα διέπονται από αυστηρότερες προδιαγραφές- έχει κηρυχτεί άγονος και θα επαναληφθεί. Αυτό έχει σαν συνέπεια να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου -σε πρόσφατες δηλώσεις του ο κ. Μουριάδης είχε προσδιορίσει την καθυστέρηση αυτή σε 2 περίπου μήνες-, κάτι που φαίνεται όχι μόνο στα παιχνίδια που έχουν εγκατασταθεί αλλά και στο επίπεδο της άμμου γύρω από τα παιχνίδια (το οποίο, ως τώρα, είναι αρκετά χαμηλό και σαφώς όχι βολικό για τα παιδιά).

πηγή: newsitamea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο!