Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Κωφό μωράκι ακούει για πρώτη φορά τους γονείς του! (video)

Ένα ιδιαίτερα γλυκό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένα κωφό μωράκι – μόλις επτά εβδομάδων -  από την Αυστραλία, να ακούει για πρώτη φορά τους γονείς του, κάνει τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου!


Όπως βλέπετε, οι γιατροί τοποθετούν στον μικρό Λάχλαν ένα ακουστικό βαρηκοΐας, ενώ παράλληλα οι γονείς του, του μιλάνε. Τότε τους «σκάει» ένα τεράστιο χαμόγελο ενώ εκείνοι αρχίζουν να κλαίνε από χαρά και συγκίνηση.

Ο μικρός διεγνώσθη με πρόβλημα ακοής από τον πρώτο μήνα της ζωής του και οι γονείς του ήταν πεπεισμένοι ότι δεν θα καταφέρει να ακούσει ποτέ! «Όταν έμαθα για το πρόβλημα με τα αυτιά του έκλαιγα για 12 ώρες. Πίστευα ότι η ζωή του δεν θα είναι φυσιολογική, δεν θα μπορεί να μιλάει, δεν θα κάνει φίλους» είπε η μητέρα του.


Χάρη όμως στην έγκαιρη διάγνωση του προβλήματος, ο χαμογελαστός μπόμπιρας φόρεσε ακουστικά σε πολύ μικρή ηλικία, τα οποία είναι πολύ διακριτικά και ορατά μόνο από όσους το γνωρίζουν και πλέον ακούει τα πάντα.


Το παιδάκι, αυτή τη στιγμή είναι δύο χρονών και έχει μια φυσιολογική ζωή. Βέβαια, το συγκεκριμένο βίντεο είδε τώρα το φως της δημοσιότητας μέσα από μια συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς του, σε τοπική εφημερίδα. Στόχος τους είναι, όπως ανέφεραν και οι ίδιοι, να δώσουν σε άλλα παιδάκια με το ίδιο πρόβλημα υγείας αλλά και στους γονείς τους, ελπίδα και κουράγιο!

Δείτε το video:




πηγή: newsitamea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου