Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

Φωτογράφος μόλις 9 ετών !!! (Εικόνες)

Ο Κάρλος ηλικίας μόλις 9 ετών έχει καταφέρει οι φωτογραφίες του να μπαίνουν σε εκθέσεις και φυσικά να βραβεύονται. 


Από το 1964το Μουσείο Ιστορίας του Λονδίνου διοργανώνει έναν Ετήσιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα με θέμα την «Άγρια Ζωή». Φέτος, ο νικητής στην κατηγορία «Young Wildlife Photographer of the Year» όπου συμμετείχαν άτομα έως 17 ετών, ήταν ο 9χρονος Carlos Perez Naval από την Ισπανία.


Είναι ένα γενναίο παιδί που σε αυτήν την τρυφερή ηλικία έρχεται σε πολύ κοντινή επαφή κι εκτίθεται με άγρια ζώα, όπως αρκούδα, λεοπάρδαλη, κροκόδειλο κι άλλα πολλά.
Ο Carlos μεγάλωσε σε μια οικογένεια που αγαπά τα ταξίδια και οι γονείς τους τον έπαιρναν συνεχώς μαζί τους, με αποτέλεσμα να αρχίσει να εξοικιώνεται με την φύση από πολύ μικρός. Σε ηλικία 4 ετών άρχισε να τραβά τις πρώτες φωτογραφίες από τη φύση με τη βοήθεια μιας compact cameras και στη συνέχεια με επαγγελματική μηχανή, ενώ σήμερα χρησιμοποιεί τους φακούς που έχουν οι επαγγελματίες του χώρου.Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το ταλέντο αυτό του μικρού πως θα εξελιχθεί στο μέλλον.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που θα σας αφήσουν άφωνους για το ταλέντο , τη ματιά και τον επαγγελματισμού αυτού του μικρού. 

Θα δείτε περισσότερα στο site του μικρού Carlos εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο!