Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Ανταλλαγή ρούχων και αντικειμένων στο Μοσχάτο!

Μια όμορφη εκδήλωση για τις μαμάδες τις Αθήνας...Διαβάστε το δελτίο τύπου και να δείτε τι μπορείτε να ανταλλάξετε τι μπορείτε να πάρετε. Μια μεγάλη γιορτή ανταλλαγής ρούχων και αντικειμένων. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η διάθεση γίνεται γιορτινή!! Η Μαρία χρειάζεται φόρεμα, ο Γιώργος παπούτσια, η Ελένη παιχνίδι και η Κατερίνα χριστουγεννιάτικα στολίδια! Καιρός για ανανέωση λοιπόν και για πολλές ανταλλαγές.

Ανταλλάξτε τα ρούχα σας με άλλα, τα στολίδια που δεν θέλετε με παιχνίδια, τα παιδικά είδη που δεν χρειάζεστε πια με ρουχισμό και ότι άλλο θέλετε χωρίς περιορισμούς!

Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να ζωντανέψει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και να ενισχύσει το αίσθημα της προσφοράς και της αγάπης. Το χριστουγεννιάτικο πάρτυ ανταλλαγής είναι γεγονός, ελάτε να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε, να μοιράσουμε χαμόγελα και να ανανεωθούμε! Ότι δεν θέλετε ας δώσει χαρά σε κάποιον άλλον! Μην το χάσετε!


ΤΙ: Μπορείτε να φέρετε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα είδη, βιβλία-cd-dvd, παπούτσια, αξεσουάρ κ.α..

ΠΩΣ: Φέρνετε τα πράγματα που δεν χρειάζεστε πια, όλα απαραίτητα σε καλή κατάσταση, τα αφήνετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και παίρνετε ότι σας αρέσει.

ΠΟΤΕ: Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 από τις 12:00 μ.μ. -18:00 μ.μ.

ΠΟΥ: Singita Café- Bar https://www.facebook.com/singitacafe
Χρυσοστόμου Σμύρνης 90 & Σολωμού στο Μοσχάτο

Οδηγίες:Λεωφορεία 218, 232, 860 στάση Άγιος Σωτήρας
            Τρόλεϊ 1 από Πλ. Αττικής στάση Άγιος Σωτήρας
            Τράμ Τ3, Τ4

ΓΙΑΤΙ : γιατί το αγαπάμε, γιατί το αγαπάτε και γιατί το ζητάτε!!!!

Πληροφορίες: happyswap
Facebook page: KID'S STUFF SWAP
    694 9471672 Σιώπα Χρύσα

    698 1278825 Χατζηιωάννου Βασιλική

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο!