Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

"Αυγό της Αγάπης" 28-29 Μαρτίου!!

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Ένα διήμερο παζάρι του συλλόγου συνδρόμου Down Ελλάδος όπου θα βρίσκεται εκεί και η Αρωγή Θεσσαλονίκης για να γεμίσουμε όλοι εμείς το Αυγό της Αγάπης. 

Στις 28 και 29 Μαρτίου, η ΑΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης σας περιμένει στο Πασχαλινό Παζάρι του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΕΛΛΑΔΟΣ. Αγοράστε τις λαμπάδες και τα γιορτινά στολίδια που έφτιαξαν τα παιδιά του συλλόγου και φέρτε μαζί σας ένα συσκευασμένο τρόφιμο για να γεμίσουμε όλοι μαζί το «Αυγό της Αγάπης» για τις οικογένειες που στηρίζει η ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.




Λίγο πριν το Πάσχα είναι αναγκαίο να βοηθήσουμε όλοι μαζί όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε. Με μία όμορφη εκδήλωση θα βοηθήσετε δύο υπέροχες προσπάθειες. 

Δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το χώρο του συλλόγου συνδρόμου Down Καρανιβάλου 31 στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης από τις 10 το πρωί ως και τις 6 το απόγευμα και το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαρτίου. 

Μπορείτε να δείτε και τη σχετική εκδήλωση που έχει δημιουργηθεί στο facebook .


Ένα μικρό δείγμα των λαμπάδων που θα βρείτε και μπορείτε να προμηθευτείτε για μεγάλους και μικρούς. Για γυναίκες άνδρες κορίτσια αγόρια. Μπορείτε να βρείτε για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα και φυσικά πάντα βοηθώντας. Είναι όλες εκπληκτικές!!













Επισκεφτείτε και βοηθήστε...Αξίζει...!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου