Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Δώρο για σένα ή για τους γονείς σου?5 απαντήσεις που θα σας συγκινήσουν!

Το βίντεο με τίτλο "The Other Christmas Gift" είναι αυτό που με συγκίνησε περισσότερο απ'όλα μέχρι στιγμής και δημιουργήθηκε από τον οργανισμό Rob Bliss Creative για το UPtv. 




Ρώτησαν πέντε παιδιά ηλικίας 6 με 10 ετών , αρχικά ποιο θα ήταν το ιδανικό τους δώρο για τα Χριστούγεννα. Οι απαντήσεις τους ήταν τέτοιες που ο καθένας μας θα το περίμενε, όπως υπολογιστή κονσόλες παιχνιδιών και φορτηγά κούκλες, απλά παιχνίδια που ζητά το κάθε παιδί.Έπειτα τα ρώτησαν τι νόμιζαν πως θα ήθελαν οι γονείς τους για τις γιορτές.  

Όλα προέρχονταν από φτωχές οικογένειες με χαμηλό εισόδημα! Κι αυτό σας το αναφέρω γιατί πραγματικά έχει αξία. Γιατί για τα παιδιά αυτά τα δώρα όπως φαίνεται δεν είναι δεδομένα.  

Στη συνέχεια τους έδωσαν όμως μόνο δύο επιλογές, να πάρουν είτε το δικό τους δώρο είτε για τους γονείς του. Αναγκαστικά έπρεπε να επιλέξουν μόνο ένα δώρο. 

Και εδώ έρχεται η έκπληξη όλων. Τα παιδιά μπορεί στην αρχή να σκέφτονται πιο θα επιλέξουν αλλά εν τέλει όλα αποφασίζουν να επιλέξουν το δώρο για τους γονείς τους. 




Χαρακτηριστικά κάποια παιδιά είπαν:

«Τα Lego δεν έχουν σημασία. Η οικογένεια είναι σημαντική. Όχι τα Lego , όχι τα παιχνίδια. Η οικογένεια. Έτσι ανάμεσα στην οικογένεια και στα Lego , εγώ επιλέγω την οικογένεια»

«Η μαμά μου δεν είχε ποτέ πραγματικά ένα δαχτυλίδι»

Και αυτό σας ξανα υπενθυμίζω το κάνανε και τα 5 τα παιδιά.
Γι αυτό το λόγο από την οργάνωση , ο άνθρωπος που ήταν πίσω από την κάμερα τους επαινεί για την επιλογής τους.

«Επειδή διαλέξατε το δώρο για τους γονείς σας, θα πάτε σπίτι σας και με τα δύο δώρα. Θα πάρετε και το δικό σας δώρο»

Δείτε το βίντεο γιατί αξίζει πραγματικά. (και για τους πιο ευσυγκίνητους όπως εγώ πάρτε και ένα χαρτομάντιλο δίπλα σας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου