Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

7ος Διαγωνισμός Παιδικά Χαμόγελα.

Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν αυτό το υπέροχο παραμύθι της συγγραφέως Μάρως Παππά. Ένα βιβλίο που όλοι θα έπρεπε να έχουμε στη βιβλιοθήκη μας. 


Δεν ήταν τυχαίο που σας παρουσίασα πριν λίγες μέρες και το βιβλίο αλλά και τη συγγραφέα. 

Μερικοί από εσάς μου στείλατε και μηνύματα για το πόσο ενδιαφέρον το βρήκατε.

Γι αυτό λοιπόν και τρεις από εσάς θα κερδίσουν αυτό το παραμύθι υπογεγραμμένο από την ίδια την συγγραφέα. 

Διαβάζοντας το οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν , θα μάθουν αλλά και θα εντυπωσιαστούν. 

Μπορείτε να ξανά διαβάσετε την παρουσίαση-συνέντευξη εδώ (όσοι από εσάς δε την διάβασαν) . Θα μάθετε λοιπόν λίγα πράγματα και για τη συγγραφέα αλλά και για το πρώτο της βιβλίο. Πως το έγραψε, πως ξεκίνησε όλο αυτό το όμορφο ταξίδι της , τι θέλει να αποκομίσουν τα παιδιά σας διαβάζοντας το αλλά και θα μας αποκαλύψει και τι ετοιμάζει στο καινούργιο βιβλίο της.

Στοιχεία βιβλίου
Συγγραφέας
:
Παππά Μάρω
Εικονογράφος
:
Πετρίδης Γιώργος
Εκδόσεις: Μιχάλη Σιδέρη
Έτος έκδοσης: 2015
Σελίδες: 64
ISBN : 960-468-114-3

Περίληψη: 
Σε ένα ροζ συννεφάκι του ουρανού δυο ζωηρά γατάκια, η Ρωρώ και ο Σνόουκατ, μπλέκουν σε μια απίστευτη περιπέτεια όταν ανακαλύπτουν ένα μαγικό λυχνάρι. Θα τους πραγματοποιήσει το τζίνι του λυχναριού τις τρεις ευχές τους ή θα τους οδηγήσει σε μια ταλαιπωρία δίχως τέλος; Αλήθεια, τι θα σκεφτούν για να γλιτώσουν από τον απαιτητικό κάτοικο του λυχναριού; Ελάτε να διασκεδάσουμε και να το ανακαλύψουμε μαζί!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε like σε 3 σελίδες στο facebook. Στη δική μου στα Παιδικά Χαμόγελα , στη σελίδα του παραμυθιού Οι τρεις αντευχές και τέλος στη σελίδα του εκδοτικού οίκο Μιχάλης Σιδέρης . 
Και φυσικά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τα αληθή σας στοιχεία. Επισημαίνω πως μία και μόνο μία συμμετοχή θα γίνεται δεκτή. 

Ο διαγωνισμός λήγει στις 15/04/2016 στις 23:59 Και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν 16/04/2016




Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη φόρμα μπορείτε να πατήσετε εδώ . Αν ακόμα συνεχίζετε να έχετε θέμα επικοινωνήστε μαζί μου.  

5 σχόλια: