Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκλονιστικό: Παιδί με προσθετικά μέλη κολυμπά με δελφίνι με προσθετική ουρά! (εικόνες&βίντεο)



Είναι από τις εικόνες που το μόνο που προκαλούν είναι συγκίνηση κι αμέσως σου γεννάται η επιθυμία να «παλέψεις» ότι σου κάνει τη ζωή δύσκολη!


Αυτό το 8χρονο αγόρι που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί έχασε και τα δυο του πόδια έπειτα από μηνιγγίτιδα σε ηλικία ενός έτους. Ο Σιεράν Κέλσο πέταξε στη Φλόριντα από την Αγγλία και είχε την σπάνια ευκαιρία να κολυμπήσει με την Winter, ένα δελφίνι στο Clearwater Marine Aquarium που κολυμπάει με προσθετική ουρά μετά από ατύχημα και πρωταγωνιστεί και στην ταινία «Dolphin Tale». Και αυτό ήταν κάτι που έκανε το αγόρι να νιώθει πιο κοντά με το θηλαστικό.

Για να κολυμπήσει ο μικρός χρησιμοποιεί προσθετικά μέλη με βατραχοπέδιλα. «Τα πρώτα του λόγια όταν είδε την ταινία ήταν «Η Winter είναι σαν και μένα», είπε ο πατέρας του. «Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα όταν βλέπεις τον Σιεράν να κολυμπάει με το δελφίνι». Η οικογένεια έκρυψε το ταξίδι από το αγόρι μέχρι τις 16 Αυγούστου.

Οι αεροσυνοδοί ανακοίνωσαν ότι το ταξίδι ήταν μια επίσκεψη - έκπληξη στο σπίτι της Winter, που οργανώθηκε από τους τοπικούς υπαλλήλους τουρισμού. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Βίντεο: 


Φωτογραφίες:












Πηγή: mothersblog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου