Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σκελετός εγκυμοσύνης!!


Μια όμορφη και πολύ πρωτότυπη στολή για τις απόκριες για μια εγκυμονούσα αλλά και για όλη την οικογένεια όπως θα δείτε και παρακάτω. Στολή της τελευταίας στιγμής.  Αυτή η περίοδος για τις γυναίκες είναι πολύ περίεργη και στολές που να τις κάνουν να νιώθουν όμορφα και άνετα δε βρίσκουν. Είναι μια στολή που είναι και πολύ γρήγορη να φτιαχτεί και πολύ εύκολη και οικονομική αλλά προ πάντων πολύ όμορφη και έξυπνη. 


Με αυτή τη στολή μπορείτε να αποκαλύψετε και στους άλλους τι περιμένετε. Κοριτσάκι?Αγοράκι?Δίδυμα?  Βάζοντας απλά ένα φιογκάκι ροζ, ένα μπλε δύο μωράκια δηλώνετε τι θα έρθει στον κόσμο σε λίγο καιρό και θα μεγαλώσει την οικογένεια σας.

Τα πατρόν που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τη στολή σας :
Διαλέγετε όποιο θέλετε, όποιο σας αρέσει ή ακόμα μπορείτε και να τα συνδυάσετε.Αυτό το πατρόν απευθύνετε για τη στολή του συζύγου ή του ήδη μεγαλύτερου παιδιού αν υπάρχει.


Θα χρειαστείτε: 
  • Τα πατρόν (που είδατε παραπάνω)
  • Ένα κοπιδάκι
  • Ένα μαύρο μπλουζάκι 
  • Μία μαύρη φόρμα
  • Λευκή μπογιά για ρούχα
  • Ένα πινελάκι
  • Ένα χαρτόνι

Η διαδικασία είναι απλή!!!

1.Εκτυπώνετε το πατρόν που σας αρέσει και το κόβετε με το κοπίδι.


2. Το τοποθετείτε πάνω στη φόρμα στο σημείο που θέλετε
(Για το σώμα δε βρήκα πατρόν να σας παρουσιάσω αλλά μπορείτε να το κάνετε κοιτώντας τις γενικές φωτογραφίες)


3. Όταν τα τοποθετήσετε όλα στο σημείο το οποίο εσείς επιθυμείτε βάζετε στο εσωτερικό της μπλούζας είτε του παντελονιού ένα χαρτόνι για να μη περάσει η μπογιά.4. Βάζετε την μπογιά σε ένα μπολάκι και με ένα πινέλο αρχίζετε να βάφετε την μπλούζα στα κενά.Την αφήνετε να στεγνώσει και μετά είναι έτοιμη για να τη φορέσετε.

Η στολή μπορεί πολύ απλά να γίνει για όλα τα μέλη της οικογένειας.


Και μια όμορφη ιδέα αν έχετε και μωράκι
πηγή: makeit-loveit.com και lostateminor.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου