Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Διήμερο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά στην πλατεία Ευόσμου (Θεσσαλονίκη)

Η πλατεία Δημαρχείου Ευόσμου μεταμορφώνεται σε έναν μεγάλο υπαίθριο παιδότοπο και υποδέχεται τους μικρούς δημότες, επιφυλάσσοντας στιγμές δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας. 



Ενόψει της παγκόσμιας ημέρας Ζωγραφικής, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου επιλέχτηκε από ολόκληρη την Ελλάδα από το κοινωφελές ίδρυμα STAEDTLER για την πραγματοποίηση ενός διήμερου δημιουργικής απασχόλησης το Σάββατο 3 Μαΐου από τις 4 – 8 μ.μ. και την Κυριακή 4 Μαΐου από τις 10 π.μ. – 2 μ.μ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα της Ευρώπης και για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας και στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Στη μεγάλη υπαίθρια γιορτή που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με κατασκευές Fimo, χαρτοκοπτική, ζωγραφική, να παίξουν μίνι γκολφ, τροχό της τύχης και να ψαρέψουν. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά δώρα και μπλουζάκια.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία «SUNDAY school & office» (Εμπορία σχολικών, χαρτικών, αναλώσιμων ειδών γραφείου, χειροτεχνίας).



πηγή: thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου