Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Κουκουβάγιες με τυράκια Babybel !!


Ένα σνακ που λίγα παιδιά τρώνε ώς έχει. 
Μήπως έτσι και τα δικά σας παιδιά θα τρώγανε αυτά τα πολύ θρεπτικά τυράκια?


Υλικά:
  • Τυράκια Babybel
  • Φέτες τυρί τσένταρ
  • Ολόκληρα αμύγδαλα
  • Τυρί κρέμα
  • Πιπέρι



Οδηγίες:

1.Για να σχηματιστούν τα αυτιά της κουκουβάγιας με ένα μικρό στρόγγυλο κουπατ κόψτε το πάνω μέρος και κεντρικά του Babybel.


2.Για τα μάτια, κόψτε δύο κύκλους από τυρί τσένταρ, και το ένα  από αυτά σε σχήμα μισοφέγγαρου, στη συνέχεια να τα τοποθετήστε τα μαζί το ένα δίπλα στο άλλο.


3.Κολλήστε τα μάτια στο τυράκι Babybel  με λίγο τυρί κρέμα.
4.Προσθέστε μεγάλους κύκλους  του τυριού κρέμας πάνω από τα μάτια.


5.Με το περφορατέρ κόψτε αρκετές τρύπες τυριού τσένταρ. Αν δεν έχετε περφορατέρ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντίστοιχα ένα καλαμάκι.


6.Τοποθετήστε δύο από τα μικροσκοπικά κυκλάκια τυριού τσένταρ πάνω από το τυρί κρέμα. Για τα μαύρα του μάτια, προσθέστε μερικά πιπέρια  κολλώντας τα με μια τελεία τυρί κρέμα.
7.Τοποθετήστε τα μικρά κυκλάκια τυριού για το κέντρο του σώματος της κουκουβάγιας. Όλα τα κομματάκια πάντα κολλώντας τα με τυρί κρέμα.
8.Κόψτε την άκρη από ένα αμύγδαλο και χρησιμοποιήστε για το ράμφος, προσθέτοντας τυρί κρέμα για να το κολλήσει και να το κρατήσει στη θέση του.
9.Για τα φτερά, κόβουμε ένα κύκλο του τυριού τσένταρ και το ξανα-κόβουμε στη μέση δημιουργώντας δύο μισοφέγγαρα. Προσθέστε λίγο τυρί κρέμα στις άκρες και  στις πλευρές του σώματος της κουκουβάγιας για να κολλήσουν τα δύο μισοφέγγαρα.



Και η κουκουβάγια Babybel είναι έτοιμη !!!!



πηγή; sheknows.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου