Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Χαρακτήρες Χριστουγέννων !!!

Ένα γλυκό ταρανδάκι, ένας φουντωτός Άι-Βασίλης και ένας ακόμα πιο γλυκός χιονάνθρωπος. 
Εύκολα , γρήγορα και με πολύ απλά υλικά. 




Θα χρειαστείτε:
  • Λευκά χάρτινα πιάτα μίας χρήσης
  • Βαμβάκι 
  • Καφέ κηρομπογιά (για τον τάρανδο)
  • Ροζ και κόκκινη κηρομπογιά
  • Χαρτόνι (κόκκινο, καφέ, πορτοκαλί , γαλάζιο)
  • Μαύρος μαρκαδόρος
  • 2 Μεγάλα κόκκινα pompom
  • Καφέ ξυλαράκια πίπας
  • Πράσινα , κόκκινα , λευκά μικρά pompom
  • Κόλλα
  • Πατρόν ( 1 και 2 )

1. Τα γυρίζετε από την ανάποδη μεριά τα πιάτα. Το ένα το βάφετε όλο με την καφέ κηρομπογιά, το άλλο μόνο το κεντρικό κομμάτι με μπεζ κηρομπογιά ή ξυλομπογιά. 


2. Κόβετε τα αυτάκια με καφέ χαρτόνι και τα κολλάτε από την πίσω μεριά.


3. Κόβετε 6 καφέ ξυλαράκια πίπας στην ίδια διάσταση. Τα δύο τα κρατάτε μεγάλα και τα άλλα τα κόβετε στη μέση. Για κάθε κέρατο του ταράνδου θα χρειαστείτε 4 μικρά και 1 μεγάλο. Θα κολλήσετε τα μικρά πάνω στο μεγάλο και θα περιμένετε λίγο να στεγνώσει. Έπειτα το κολλάτε όλο στο ταρανδάκι από την κάτω μεριά. 


4. Κολλάτε πάνω στα ξυλαράκια πίπας τα μικρά pompom. Κολλάτε επίσης το μεγάλο κόκκινο στο κέντρο του πιάτου για τη μύτη. Ζωγραφίζετε με την κόκκινη κηρομπογιά τα μάγουλα. Σχεδιάζετε με το μαρκαδόρο τα μάτια και το στόμα. Και από το πατρόν κόβετε και το λουρί του ταράνδου με ένα χαρτόνι της επιλογής σας. Είτε μονόχρωμο καφέ ή κόκκινο είτε αν έχετε με σχεδιάκια ακόμα καλύτερα. Προαιρετικά βάζετε στο κέντρο και ένα κουδουνάκι και το ταρανδάκι σας είναι έτοιμο. 


5. Για τον Αι-Βασίλη έχετε βάψει όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο στάδιο με μία κηρομπογιά ή ξυλομπογιά μπεζ το κεντρικό κύκλο του πιάτου. Εκτυπώνετε το πατρόν για το σκουφάκι και κόβετε με κόκκινο χαρτόνι.. Έπειτα το κολλάτε στο πιάτο.  


6. Στην άκρη από το σκουφάκι κολλάτε ένα βαμβακάκι. Με την κόκκινη κηρομπογιά ζωγραφίζετε δύο κυκλάκια για τα μάγουλα. Με το μαρκαδόρο σχεδιάζετε τα ματάκια. Κολλάτε στο κέντρο ένα μεγάλο κόκκινο pompom για τη μύτη και τώρα έρχεται η σειρά για το πολύ βαμβάκι. Κολλάτε γύρω γύρω τρεις σειρές από βαμβάκια. Τα αφήνετε να στεγνώσουν καλά και ο Άι-Βασίλης είναι έτοιμος. 


7. Για τον χιονάνθρωπο θα χρειαστεί να εκτυπώσετε το πατρόν του σκούφου του και της μύτης. Με ένα πορτοκαλί χαρτόνι θα κάνετε τη μύτη και με ένα μπλε είτε απλό είτε με σχεδιάκια αν έχετε το σκούφο. Με τη κόκκινη κηρομπογιά το ένα μάγουλο.


8. Με το μαρκαδόρο σχεδιάζετε τα μάτια και το στόμα. Κολλάτε ένα μπλε μεγάλο pompom στην άκρη του σκούφου. Για μαλλάκια κολλάτε μια σειρά από βαμβάκια. Και ο χιονάνθρωπος είναι έτοιμος.


Όλα είναι έτοιμο και υπέροχα. 3 όμορφες φιγούρες για να μας βάλουν στα Χριστούγεννα!!




πηγή: craftsunleashed.com


6 σχόλια:

  1. Recently, I have started to read a lot of unique articles on different sites, and I am enjoying that a lot. Although, I must tell you that I still like the articles here a lot. They are also unique in their own way 토토사이트

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Quality posts are important to attract the visitors to visit the web site,
    that’s what this website is providing. 바카라사이트

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. This is a very impressive subject. Thank you for always. I have been reading your article interestingly. If possible, please visit my website to read my posts and leave comments. Have a nice day! 온라인경마

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I know this is one of the most meaningful information for me. And I'm animated reading your article. But should remark on some general things, the website style is perfect; the articles are great. Thanks for the ton of tangible and attainable help Feel free to visit my website; 온라인카지노

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. What your declaring is entirely genuine. I know that everyone need to say the exact same factor, but I just believe that you put it in a way that all of us can comprehend. Feel free to visit my website; 바카라사이트

    ΑπάντησηΔιαγραφή