Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Μεταποιήσεις χάρτινων κουτιών

Μέσα σε μία ανάρτηση θα σας παρουσιάσω όλες τις προτάσεις που βρήκα για κουζίνες από μικρά ή μεγάλα χαρτόκουτα.




1. Αυτή η πρόταση έχει μόνο φούρνο και πάγκο... Δύσκολη δεν είναι!!! Καταρχήν παίρνετε και κλείνετε καλά από όλες τις μεριές το κουτί. Τη μισή τη βάφετε άσπρη και την άλλη μισή ή τη βάφετε σε ότι χρώμα θέλετε είτε κολλάτε κάποιο αυτοκόλλητο για κουτιά όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση σε σχήμα ξύλου. Με ένα κοπίδι στη λευκή μεριά κόβετε ώστε να δημιουργήσετε την πόρτα. Μετράτε τη διάσταση της πόρτας μέχρι και πίσω και κόβετε ένα χαρτόνι στα μέτρα αυτά για να το βάλετε στο πάτο του φούρνου. Παίρνετε ένα πλαστικό λεκανάκι ψιλό χαλασμένο που δε το χρειάζεστε μετράτε τη μεγάλη του επιφάνεια και κόβετε με κοπίδι στην μεριά του πάγκου ώστε να κάνετε τον νιπτήρα. Με μαύρο χαρτόνι θα κολλήσετε στην πόρτα του φούρνου για να κάνετε το τζάμι και με μαύρο και λίγο κόκκινο θα κάνετε τα μάτια της κουζίνας!





prikasendom.posterous.com


2. Σε αυτό είναι μόνο η κουζίνα με τα μάτια και το φούρνο απλά ζωγραφισμένο με περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας το πολύ πολύ όμορφο και δένοντας το διακοσμητικά σε πολλά σημεία!







snujolin.blogspot.gr


3. Αυτό είναι πιο περίπλοκο πιο δύσκολο γιατί κόβεις και φτιάχνεις σε πολλά σημεία αλλά αξίζει να μελετήσετε την εικόνα ώστε να το κάνετε και εσείς!





4. Άλλη μια όμορφη κουζίνα με τα ραφάκια της, με το νιπτήρα  της και τα μάτια. Η συγκεκριμένη κατασκευή δεν έχει φούρνο αλλά γι αυτό το θέμα μπορεί το λύσει η επόμενη κατασκευή!




5. Μια εκπληκτική κουζίνα και πανεύκολη. Ο φούρνος και η τακτική είναι όπως και με τις προηγούμενες. Απλά εδώ για τα μάτια χρησιμοποιούνται CD και για κουμπιά φούρνου και ματιών χρησιμοποιούνται καπάκια και μικρά πλαστικά πιατάκια.



6. Είναι το πιο δύσκολο και σαφώς χρειάζεται η βοήθεια ή του μπαμπά ή του ξυλουργού. Είναι η πιο δύσκολη κατασκευή αλλά η πιο γερή κι η μόνη που θα κρατήσει για πάρα πολύ καιρό.





7. Όλες οι προηγούμενες κατασκευές είχαν έλλειψη στο πιο βασικό, στο ψυγείο. Χρησιμοποιείται η ίδια τεχνική για το άνοιγμα ντουλαπιών και πορτών. Εδώ σε κατά διαστήματα περίπου βάζετε ραφάκια για να μπορέσετε να βάλετε περισσότερα πράγματα.


8. Έξτρα πάγκος. Πολύ χρήσιμο για όλη την ετοιμασία και παρασκευή του πιο όμορφου δείπνου από το παιδί σας.



9. Και φυσικά μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα να κάνετε όσα θέλετε ώστε να φτιάξετε μια πολύ όμορφη κουζίνα για να ξεχνιούνται μέσα σε αυτή ατελείωτες ώρες τα παιδιά σας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου