Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Λουλούδι και γλάστρα!

Επειδή σας άρεσε πολύ αυτή η στολή σας την παρουσιάζω όπως ακριβώς την βρήκα. Χρειάζεστε ένα λεκανάκι κατά προτίμηση πράσινο, πολλά ψεύτικα λουλουδάκια, ένα σχοινάκι, κολλητική ταινία και μία στέκα.Θα χρειαστείτε: 
  • 1 πράσινο λεκανάκι
  • Ροζ ψεύτικα λουλούδια
  • 1 σχοινί
  • 1 στέκα1. Κόβετε τον πάτο από το λεκανάκι και μετά προσοχή...Με ένα γυαλόχαρτο ή με κάποιο άλλο τρόπο που γνωρίζετε εσείς κάντε τις κομμένες άκρες για να μη τραυματιστεί το παιδί σας. Κι ακόμα καλύτερα βάλτε κανένα ύφασμα και κολλήστε το ώστε να μην έρθει η κομμένη άκρη σε επαφή με το παιδί και γδαρθεί. 2. Κολλήστε με την κολλητική ταινία τις δύο άκρες από το σκοινάκι στην λεκάνη.3. Κολλήστε επίσης με κολλητική ταινία τα ψεύτικα λουλούδια στη λεκάνη 4. Μπορείτε να στριφογυρίσετε το κλαδάκι από το λουλούδι γύρω από τη στέκα και να το κολλήσετε και με την κολλητική ταινία.Η στολή είναι έτοιμη.....Το λουλουδάκι σας  είναι μαζί με τα υπόλοιπα λουλουδάκια. 
Άμα φτιάξετε αυτή τη στολή να είστε σίγουροι ότι το παιδί σας θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του και η στολή του θα εντυπωσιάσει!!!

πηγή: clumsycrafter.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο!