Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Πήτερ Παν

Τόσο καιρό δημοσιεύω στολές αποκριάτικες για να πάρετε μερικές ιδέες για το τι περίπου να κάνετε στο δικό σας παιδί. Έδωσα πολλές ιδέες στις μαμάδες με κορίτσια το ξέρω....και γι αυτό θα επανορθώσω...
Εσείς λοιπόν που έχετε αγόρια και τελευταίες μέρες δε ξέρετε τι να τα ντύσετε θα σας προτείνω κάτι υπερβολικά απλό, γρήγορο, όμορφο και προ πάντων οικονομικό.
Στα αγόρια αρέσουν οι ήρωες, οι πολεμιστές και γενικά ότι έχει σπαθιά και υπερφυσικές δυνάμεις!!!!!

Γι αυτό και εγώ σας προτείνω τον Πήτερ Παν...Αυτό το μικρό αγοράκι που κατάφερνε τα πάντα!!! Για να δείτε λοιπόν πως θα τη φτιάξετε βήμα βήμα!!!!


1.Αρχικά επιλέγετε κάποιο ύφασμα fleece (Φλις) ή τσόχα σε πράσινο χρώμα. Παίρνετε τα μέτρα του παιδιού και κόβετε δύο ορθογώνια μεγάλα κομμάτια.2. Κάνετε ένα V στο ένα φύλλο του υφάσματος.3. Το άλλο φύλλο υφάσματος (της πίσω μεριάς-πλάτης) το κόβετε στη μέση.4. Ράβετε πάνω στα δύο κομμάτια του πίσω υφάσματος 3 velcro (τα γνωστά χριτς χρατς ) ή κόπιτσες5.Έπειτα γυρίζετε τα φύλλα υφάσματος και φέρνετε μπροστά το μπροστινό μέρος και κόβετε λίγο από το ύφασμα έχοντας σαν οδηγό ένα από τα μπλουζάκια-πουκαμισάκια του παιδιού σας, αφήνοντας όμως και πάλι αρκετό περιθώριο.6. Κόβετε το κάτω μέρος σε ακανόνιστα τριγωνάκια και ράβετε τα φύλλα υφάσματος μεταξύ τους.
7. Παίρνετε λίγη άσπρη και μαύρη τσόχα και τα κόβετε σε τρία διαφορετικά σχήματα επί δύο φορές όμως, όπως την εικόνα.8. Ράβετε τα διπλά κομμάτια μεταξύ τους.9.Ράβετε τη μία μαύρη τσόχα πάνω στην άσπρη10.Ράβετε την μακρόστενη μαύρη τσόχα πάνω και από τις δύο προηγούμενες, έχοντας περάσει όμως την μακρόστενη τσόχα μέσα σε μία κυκλική.11.Κόβετε εις διπλούν τα παρακάτω σχέδια σε καφέ τσόχα.12. Ράβετε το πάνω μέρος των δύο κομματιών της τριγωνικής τσόχας και του άλλου κομματιού στη μικρή πλευρά.13.Γυρίζετε το μέσα έξω του τριγωνικού κομματιού και τα πιάνετε με καρφίτσες με το άλλο κομμάτι14.Ράβετε τα δύο κομμάτια μεταξύ τους15.Γυρίζετε το κομμάτι που εξέχει προς τα πάνω διπλώνοντας το.16.Ράβετε την πάνω διπλωμένη μεριά, ώστε να μην πετάει. 17.Ράβετε το λάστιχο στις δύο πλευρές του καπέλου.Ένα κόκκινο φτερό θα διακοσμήσει το καπέλο και θα θυμίζει πιο πολύ Πήτερ Παν
Ένα ήδη υπάρχον πράσινο παντελονάκι συνοδεύει την στολή του παιδιού
Η στολή είναι έτοιμη....ώρα ο μικρός ήρωας σας να διασκεδάσει!!!!
Μπορεί να έχει πολλά στάδια αλλά αξίζει...εσείς τι λέτε;;;

πηγή: makeit-loveit.com0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο!