Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

4ος Διαγωνισμός Παιδικά Χαμόγελα!

Και ο 4ος διαγωνισμός είναι ήδη έτοιμος. Δύο από εσάς θα κερδίσουν αυτό το υπέροχο παραμύθι "Ο Ιπποπότης και η Νεραϊγελάδα". Λίγα βήματα λίγοι όροι και 2 από εσάς θα είναι οι τυχεροί. 


Για να πάρετε λοιπόν μέρος πρέπει να συμπληρώστε όλα τα πεδία, να κάνετε like στη σελίδα στο Facebook και να κάνετε like στη σχετική ανάρτηση της σελίδας και θα συμμετέχετε στο διαγωνισμό! Διπλές συμμετοχές θα διαγράφονται.!! Ο διαγωνισμός λήγει 31/03/2014 στις 00:00 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν 01/04/2014

Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΝΕΡΑΙΓΕΛΑΔΑ

Κύριος Συγγραφέας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Εικονογράφιση
ΠΑΠΑΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Εκδοτικός Οίκος: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Έτος έκδοσης: 2009
Σελίδες:  30
ISBN: 9789601905082

Περιγραφή

Ο «Ιπποπότης και η Νεραϊγελάδα» είναι το πρώτο βιβλίο για παιδιά του συγγραφέα και σεναριογράφου Νίκου Παναγιωτόπουλου, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα». Ο συγγραφέας μιλά για το θέμα της ταυτότητας και της διαφορετικότητας μέσα από μια διασκεδαστική ιστορία διασταυρώσεων διαφορετικών πλασμάτων. Μια ιστορία που δε φοβάται τις διασταυρώσεις και τις επιμειξίες. . . Μια περιπέτεια τρυφερή και -το δίχως άλλο- διασκεδαστική

Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσε ένας ιπποπότης. Πάει να πει, ένας ιπποπόταμος σαν όλους τους άλλους, μονάχα που ετούτος φορούσε. . . πανοπλία! Επειδή η ζωή του ιπποπότη μόνο εύκολη δεν ήταν, αποφάσισε να φύγει στα όρη και τα βουνά, ακολουθώντας τη ζωή του ιππότη. Κάπου εκεί -ποιος ξέρει;- ίσως έβρισκε και τη νεράιδα του που, όπως όλες οι νεράιδες, είναι ικανές για όλα. . .
Στο δρόμο του συναντά έναν ολόκληρο κόσμο με πλάσματα που είναι διαφορετικά όπως κι εκείνος (το σκουληκατσίκι, το κουνουπαπί, τον κροκόσκυλο κ.ά.), για να οδηγηθεί στο τέλος στην αγελάδα με τα φτερά, που δεν είναι άλλη από τη νεράιδα του!





Όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την παραπάνω φόρμα μπορούν να δηλώσουν τα στοιχεία τους εδώ

Αν συνεχίσετε να έχετε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μου!!!!

2 σχόλια: