Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ιππότες σε πάρτι

Έχουν τα γενέθλια τους τα αγοράκια σας; Θέλετε να κάνετε ένα αγορίστικο πάρτι και γι αυτά και για τα φιλαράκια τους; Αυτή η ιδέα εμένα προσωπικά μ'αρέσει πολύ και την βρίσκω πολύ ιδιαίτερη. 




Μπορείτε να έχετε σε ένα τραπέζι από μία σακούλα για κάθε μικρό καλεσμένο με τα πράγματα που θα χρειαστούν για το παιχνίδι τους (που θα πάρουν και φεύγοντας μαζί τους)

Μια χάρτινη απλή σακούλα βάφοντας εσείς με μία στάμπα πάνω το θέμα του πάρτι είναι μια πάρα πολύ καλή, γρήγορη, έξυπνη και οικονομική ιδέα. Η σακούλα θα περιέχει από ένα χαρτί-συμφωνητικό των ομάδων που θα συμπληρώσουν και θα υπογράψουν τα ίδια. Ανάλογα με τα παιδιά του πάρτι θα βγούν και οι ομάδες. Το χαρτί για να φαίνεται παλιακό και ακανόνιστα περίεργα κομμένο σαν πάπυρος, θα πάρετε έναν αναπτήρα και θα έχετε το χαρτί από πάνω σε μία μέτρια απόσταση. 


Μέσα στην σακουλίτσα θα μπει και η ασπίδα που θα δείξουμε πως θα γίνει παρακάτω. Ένα ύφασμα για τη στολή τους (ανάλογα τα άτομα, ανάλογα τις ομάδες θα κάνετε και διαφορετικά χρώματα, π.χ. μπλε κόκκινο πράσινο). Παίρνετε ένα μακρόστενο ύφασμα κάνοντας μια τρύπα στη μέση για να βγαίνει το κεφαλάκι τους. Κάνετε λίγο πριν τις τέσσερις άκρες τρύπα σε κάθε μεριά ώστε να περάσουν δύο κορδελάκια για να δεθούν. Δένετε το Α με το Β και το Γ με το Δ.


Επίσης η σακουλίτσα θα περιέχει μαρκαδόρους και προαιρετικά κράνη πολεμιστή που μπορείτε να βρείτε σε μεγάλα παιδικά καταστήματα.


Πως θα κάνετε την ασπίδα; 
Θα χρειαστείτε ένα κόντρα πλακέ κομμένο σε σχήμα ασπίδας, καρφιά και από παλιό ιμάντα τσάντας ή και ζώνη.


Τις ασπίδες θα τις έχετε έτσι στα παιδάκια δε θα είναι ζωγραφισμένες ώστε η δραστηριότητα του πάρτι να ξεκινήσει με το χώρισμα των ομάδων φυσικά και την υπογραφή των συμφωνητικών και έπειτα από τη δημιουργία-ζωγραφική των προσωπικών τους ασπίδων όπως αυτά θέλουν.






Ελπίζω να σας άρεσε....Καλή σας και καλή τους διασκέδαση!



πηγή: babyccinokids.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου