Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Μία ακόμα συγκινητική διαφήμιση με σπουδαίο μάθημα ζωής!!!


Βασισμένη σε πραγματική ιστορία είναι η νέα διαφήμιση από την Ταϋλάνδη που έχει χτυπήσει κόκκινο στα views στο YouTube μέσα σε λίγες μόλις μέρες, περνώντας ένα σπουδαίο μάθημα ζωής.


Έχουμε συνηθίσει, οι διαφημίσεις από την Ταϋλάνδη να μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μας και να πυροδοτούν όλα τα τρυφερά συναισθήματα που μπορεί να κρύβει ακόμα και ο πιο σκληρός άνθρωπος. Είναι ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένες ενώ πολλές από αυτές αδυνατούμε να τις βγάλουμε από το μυαλό μας ακόμα κι αν έχουν περάσει μήνες. Το κοινό που συνδέει αρκετές από αυτές τις διαφημίσεις είναι ότι προέρχονται από τα δημιουργικά μυαλά της διαφημιστικής εταιρείας: Ogilvy & Mather.

Στο ίδιο πνεύμα λοιπόν και σε μία προσπάθεια να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους ανθρώπους για την σπουδαίοτητα της ασφάλισης, τα μυαλά της Ogilvy & Mather, αντλούν έμπνευση από την πραγματική ζωή και συνθέτουν μία 4λεπτη, συγκινητική διαφήμιση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο ήρωας της διαφήμισης είναι ένας μαθητής που προσπαθεί να μάθει να παίζει κιθάρα με όχι καλά αποτελέσματα. Γίνεται ο περίγελος των συμμαθητών του  οι οποίοι με την κάθε ευκαιρία τον χλευάζουν και τον γιουχάρουν. Μέχρι τη στιγμή όμως που….

Δεν θα ήταν καλή ιδέα να αποκαλύψουμε τη συνέχεια της διαφήμισης  καθώς η ανατροπή διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας και άρα στον τρόπο που θα την βιώσει ο θεατής. Μπορούμε όμως να πούμε ότι η διαφήμιση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό μίας ασφαλιστικής εταιρείας της Ταϋλάνδης και ότι είναι εξίσου συγκινητική με τις προηγούμενες.

Υ.Γ. Χαρντομάντηλα ίσως χρειαστούν






πηγή: pathfinder.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου