Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

Χτίζοντας με πραγματικά τουβλάκια και λάσπη

Μια από τις πιο όμορφες κατασκευές. Πως θα μάθει το παιδί σας τη σημασία της οικοδομικής και τη σημασία των υλικών για ένα σπίτι. Μπορεί να δημιουργήσει απίστευτα πράγματα, απίστευτα σπίτια μόνο με λίγα υλικά κι όχι τόσο ακριβά. Μια κατασκευή που μπορούν να την κάνουν και τα αγόρια και τα κορίτσια μαζί με τους γονείς τους. Μια κατασκευή που θα μπορέσει να συνεισφέρει και ο μπαμπάς περισσότερο.

Μπορείτε να φτιάξετε τα σπιτάκια είτε με τις οδηγίες που θα βρείτε σε κάθε κουτί είτε με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε και όχι μόνο μία φορά.


Για να δείτε λοιπόν την κατασκευή:

Αυτό θα το βρείτε εύκολα εδώθα το βρείτε εδώ

Μπορείτε να κάνετε και με τα τουβλάκια μια όμορφη βιβλιοθήκη για το γραφείο

θα το βρείτε εδώθα το βρείτε εδώ κι εδώθα το βρείτε εδώ
θα το βρείτε εδώ

Ένα όμορφο πηγαδάκι για το σπίτι το κάστρο ότι φτιάξετε


θα το βρείτε εδώ

Τώρα θα σας δείξω διάφορα υλικά που μπορείτε να τα πάρετε έξτρα ώστε να φτιάξετε πιο μεγάλο πιο όμορφο σπίτι κάστρο κι ότι επιθυμείτε εσείς.


Έξτρα τουβλάκιαθα τα βρείτε εδώ

Παράθυρα


θα τα βρείτε εδώ

Άλλα τριγωνικά τουβλάκια


θα τα βρείτε εδώ

Πράσινα παράθυρα και πόρτες


θα τα βρείτε εδώ

Κεραμίδια 


θα τα βρείτε εδώ

Κυλινδρικές κολόνες 


θα τα βρείτε εδώ

Καγκελόπορτες εξώπορτες


θα τα βρείτε εδώ


Τώρα το βασικό που χρειάζεστε ότι και να γίνει...Το κονίαμα για να γίνει η λάσπη που θα ενώσει όλα τα τουβλάκια σας.Θα το βρείτε εδώ

Η διαδικασία είναι απλή και γνωστή.Ανακατεύετε 3 μέρη σκόνης και 1 νερό μέχρι να φτιάξετε μία ομοιόμορφη μάζα. Σας συνιστούμε να μην ανακατεύετε πάρα πολύ το κονίαμα γιατί η λάσπη μπορεί να στεγνώσει. Το κονίαμα της Teifoc αποτελείται από ψιλή άμμο και εκχύλισμα καλαμποκιού και είναι απολύτως μη τοξικό και ασφαλές για το παιδί σας.
Βάζετε λίγη από τη λάσπη στα πλαϊνά μέρη και το απλώνετε με το μυστρί.


Όταν έχετε τελειώσει την πρώτη σειρά βάλετε λάσπη και από την πάνω μεριά και το στρώνετε με το μυστρίΜε τον ίδιο τρόπο συνεχίζετε και τη δεύτερη σειράΠιέζετε για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να κολλήσουν τα δύο τουβλάκια μεταξύ τουςΑφαιρείτε αυτό που περισσεύει με το μυστρίΑν βάλετε το κτήριο στο νερό για 4-5 ώρες το κονίαμα διαλύεται Κι έτσι μπορείτε να τα ξανά χρησιμοποιήσετε τα τουβλάκια σε άλλη κατασκευή αρκεί να έχετε προμηθευτεί ξανά το κονίαμα 

Το site της εταιρίας για περισσότερες πληροφορίες teifoc

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο!